Cégbemutató

A HEXACHEM Vegyianyaggyártó és Kereskedelmi Kft. ipari karbantartó, tisztító és fertőtlenítőszerek fejlesztésére, előállítására, forgalmazására és raktározására szakosodott magyar tulajdonú vállalat. Cégünk 2006-os alapítása óta folyamatos, dinamikus fejlődést produkál mind a piacbővítést, mind a fejlesztést illetően, biztosítva ezzel vevőink elégedettségét a konkrét igényeik pontos feltárásával és ezek minőségi kielégítésével.

A Hexachem Kft. ipari karbantartó, tisztító és fertőtlenítő szerek előállítására, forgalmazására és raktározására alakult. Az általunk előállított főbb termékcsoportok a következők:

  • zsírtalanítók
  • vízkőoldók
  • tisztító- és fertőtlenítőszerek, ápoló anyagok

Hozzávetőlegesen 150 féle termékből évente több mint 900 tonna mennyiséget állítunk elő, melyek már Európa hét országába jutnak el a végfelhasználókhoz.

A megalakuláskor megvásárolt épület szükségmegoldás volt, az időközben szűkössé vált raktári kapacitásunkat, a későbbiek során részben pályázati támogatás segítségével növeltük és korszerűsítettük. Kezdettől fogva rendelkeztünk minőségellenőrzési laboratóriummal, melyet a termékfejlesztési igények dinamikus növekedése miatt új berendezésekkel bővítettünk. Az általunk előállított késztermékek mennyisége is jelentősen megnőtt, melynek mozgatása és deponálása megkívánta az erőgéppark fejlesztését, bővítését is.

A többszintű igény kielégítés következtében előállító rendszerünk bonyolultabbá vált és ezzel együtt környezetvédelmi kérdések is felmerültek. A szabályozási fok növelése érdekében az ISO 9001:2009 Minőségirányítási rendszer és az ISO 14001:2004 Környezetközpontú irányítási rendszer bevezetését is megvalósítottuk. 2017 óta az  ISO 9001:2015  és ISO 14001:2015 szabványokban előírtaknak megfelelően végzi tevékenységét.

Cégünk vevőit elsősorban abból a piaci szegmensből szerzi, amelyek magas minőségi követelményekkel rendelkező termékeket vásárolnak. Ezek a termékek kielégítik a legigényesebb vevők higiéniára, hatékonyságra, gazdaságosságra, egyszerű alkalmazhatóságra, munkavédelemre irányuló követelményeit. Miután a vevők gyorsan és egyszerűen meggyőződhetnek arról, hogy az általunk előállított termékek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, ezért érdemes azokat folyamatosan használni, így fejlesztéseinkben továbbra is az eddig kijelölt irányt követjük. Ebben a minőségi tartományban piaci részesedésünk Magyarországon 1,0%-ot meghaladó és ezt stabilan tartjuk, azonban rövidtávú céljaink között szerepel, hogy a fejlesztéseket követően ez az arány 1,5%-ra növekedjen.

Legfőbb céljaink az előállított termékeink magas minőségének megtartása mellett, a mennyiség növelése, a megszerzett piaci potenciál megtartása, új piacok megszerzése, új termékek létrehozása saját fejlesztés által, és helyi munkaerő alkalmazásával, a cég infrastruktúrájának bővítésével, a környezetbarát termékarány növelésével, szabályozottságot elősegítő minőség- és környezetirányítási rendszerek működtetésével.