Gyártás

Bérgyártási szolgáltatásaink közé tartozik:

  • a termékfejlesztés,
  • a késztermékgyártás,
  • valamint a fogyasztói kiszerelésbe történő lecsomagolás.

Mivel a sajátmárkás termékek piacának bővülése folyamatos, cégünk hosszú távú üzleti stratégiájának egyik fő elemeként szerepelnek.

Gyártó és szolgáltató cégként komplett megoldást nyújtunk új termékek kifejlesztésére az alapanyag kiválasztásától a csomagolás kialakításáig. Nagy figyelmet fordítunk a minőségre, megbízhatóságra és a versenyképes ár-érték arányra. Széles beszállítói körrel rendelkezünk, így alapanyagokat, csomagolóanyagokat költség-hatékony tudunk kínálni.

Nyersanyagainkat, segédanyagainkat megvizsgáljuk és csak az ellenőrzés során megfelelő minőségű alapanyagokat használjuk fel.

Fontosnak tartjuk a modern alapanyagok és technológiák alkalmazását, mellyel garantálni tudjuk fejlesztett termékeink magas minőségét. Alapanyag beszállítóinktól igyekszünk folyamatosan értesülni a legújabb trendekről, legkorszerűbb hatóanyagokról, melyeket felhasználunk az új készítményekben

Munkánkat a nemzetközi minőségbiztosítási elveknek megfelelően végezzük, megfelelünk az MSZ EN ISO 9001:2015 előírásainak, mely lehetővé teszi a magas szintű nyomonkövetést az alapanyagoktól a késztermékig.

Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött szívesen ajánljuk saját márkás termékeikhez jól bevált standard receptjeinken alapuló termékeinket is.

Igény esetén előre biztosított receptúra összetevőit meghatározott forrásokból beszerezve végezzük el a konkrét gyártást.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!